top of page

KIM PALMQVIST

fXhOCusd_edited.jpg

LITE OM MIG.

Sedan barndomen har mitt intresse legat i kreativt skapande och utforskande. Jag har alltid strävat efter att omfamna nya utmaningar och har dedikerat mig till att självständigt utvecklas inom olika områden. Musik, i dess mångfaldiga former, har varit konstant i mitt liv – från en tidig start med trummor, vilket resulterade i min roll som trumslagare i Hemvärnets musikkår i Halland, till att utforska världen av musikproduktion samt ljud- och ljusteknik.

Denna resa födde en ökande nyfikenhet för det visuella, vilket ledde mig till att experimentera med foto och film. Min oföränderliga nyfikenhet att förvärva nya färdigheter har alltid varit närvarande, och jag strävar kontinuerligt efter att lära av min omgivning och använda tillgängliga resurser. För en period sedan har jag börjat utforska 3D-design och Archviz mer, vilka har blivit ett riktigt kul äventyr.

 

Genom mina samlade erfarenheter och min strävan efter egenutbildning har jag lärt mig att lyssna på andra, granska mina egna prestationer och lösa problem. Personer i min omgivning skulle beskriva mig som ambitiös och idérik, men också kritisk med högt konsekvenstänk.

För närvarande frilansar jag som fotograf samtidigt som jag är anställd i en butik här i Göteborg. Inom ramen för mitt frilansarbete har jag specialiserat mig på sportfiske, bröllop, event & sport samt samarbetat med olika partners för skapandet av webbinriktade produktioner.

DE SENASTE ÅREN.

Från 2015 -

Från 2016 - 

Juli 2017 

 2017 - 2019

2018

2019 

Började frilansa som PALMQVIST MEDIA. Bröllop, reklam och framför allt alla olika sportfiskerelaterade produktioner.

Anställd på EL-GE Sportfiske i Göteborg som medieansvarig. Gör allt från att inreda butiken till allt inom media. Sociala medier, film, foto, nyhetsbrev, webbshop mm.

Jobbade för Partille cup med att ta fram olika typer av material under veckans gång. Jag gjorde intervjuer, film till storbildskärmarna i Scandinavium, After movie mm. 

Jobbat ihop med "Tackle shop produktions" som projektledare, filmare, postproduktion mm. Gjort två olika webb-serier inom sportfisket med ett fantastiskt gäng.

Samarbete ihop med organisationen "Sportfiskarna" där vi gjorde en näst intill poetisk film om gäddmete.

Samarbete ihop med Runby Media och Carglass Sverige. Reklamfilmsinspelning i Stockholm. Spelades på TV4 & Discovery Network.

Här är några av mina arbetslivserfarenheter under de senaste åren.

2023

Startat samarbete ihop med AND THE CREATIVE BUNCH inom liveproduktion/fan-tv. 

bottom of page